搜索图标
搜索

热门搜索:如何备考GRE GRE填空 GRE数学机经 GRE模考

150题 -2935【hard】 00:00:00 关闭计时
收藏
纠错

Despite hypotheses ranging from armed conflict to climate change, the abandonment of more than 600 Pueblo cliff dwellings in Mesa Verde by A.D. 1300 still puzzles archaeologists. Researchers analyzing refuse from one Pueblo community found remains of maize-a Pueblo crop-in 44 percent of samples from years when the community flourished, but in only 10 percent of samples from years near the time of depopulation, while the remains of wild plants increased significantly.  Bones found in the samples showed that the consumption of domesticated turkeys-which were fed maize-decreased from 55 to 14 percent, while there was a marked increase in wild-animal bones. These data suggest that near the end of the site`s occupation, villagers experienced substantial food shortages and adopted hunting-and-gathering strategies to compensate for crop failure.

 The researched described in the passage  most clearly supports which of the following claims  about the abandonment of Mesa Verde? 

claims 
about the abandonment of Mesa Verde? 
正确答案: A 耗时:
该题平均耗时:2分54秒 ,平均正确率:69 %,难度系数:2 。 该题由网友admin提供。更多GRE题目请 点击上传

做题笔记

    暂无做题笔记

网友解析

我有更好的解析
  • 当前版本由 长颈鹿在哪里呀 更新于2019-04-06 17:15:39 感谢由 长颈鹿在哪里呀 对此题目的解答所做出的贡献。

    首先我们可以在首句看出文章想要讨论的内容 the abandonment of more than 600 Pueblo cliff dwellings in Mesa Verde by A.D. 1300 still puzzles archaeologists,即the abandonment of more than 600 Pueblo cliff dwellings,那么需要抓住后文都是在解决这个puzzle。而Researchers analyzing refuse from one Pueblo community found remains of maize-a Pueblo crop-in 44 percent of samples from years when the community flourished, but in only 10 percent of samples from years near the time of depopulation从此句可以看出文章这个puzzlecrop的多少有关,那么A选项符合这个解释

  • 当前版本由 长颈鹿在哪里呀 更新于2019-04-03 17:50:59 感谢由 长颈鹿在哪里呀 对此题目的解答所做出的贡献。

    这道题可以定位回到文中最后一句These data suggest that near the end of the site`s occupation, villagers experienced substantial food shortages and adopted hunting-and-gathering strategies to compensate for crop failure.所以其实与crop的可获得性是有关的,应该要选A。

题目讨论 (如果对题目有任何的疑惑,欢迎在这里提出来,大家会帮你解答的哦~)

暂无题目讨论

最新题目讨论
近期活动

雷哥网GRE微信

微信公众号:greonline
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消
GRE培训

高效冲分,预见你想象的目标分!

免责声明 雷哥网GRE(gre.viplgw.cn),GRE培训|GRE考试|GRE在线课程|GRE网课|GRE机经经典题_雷哥网GRE培训官网。本网站提供的OG&150经典题内容,其版权均为ETS所有,Please reference the OG。本网站中所提供的magoosh、Kaplan、princeton、NO、CQ、CHP、猴哥等题目内容来源互联网网友,仅供学习者交流免费使用。

本网站所提供的知识库内容,部分来源于雷哥网GRE整理发布,版权归gre.viplgw.cn所有,部分来源于互联网,版权归原作者所有,本网站内容仅供学习者交流免费使用。

1.使用雷哥网GRE的时间?

刚刚使用 一周之前 半个月前 一个月前 我是老用户

2.通过何种渠道了解到雷哥网GRE?

浏览器搜索 公众号/小红书/知乎/微博等平台 朋友推荐 资讯/题目等链接 其他

3.使用雷哥GRE的用途?(可多选)

其他

4.使用雷哥网GRE曾遇到的问题?(可多选)

其他

5.你对雷哥网GRE的优化建议(可多选)

其他

6.向朋友推荐雷哥网GRE的可能性?

不会

不一定

可能

很可能

一定

提交