搜索图标
搜索

热门搜索:如何备考GRE GRE填空 GRE数学机经 GRE模考

150题 -3027【easy】 00:00:00 关闭计时
收藏
纠错

What makes a worker ant perform one particular task rather than another? From the 1970s to the mid-1980s, researchers emphasized internal factors within individual ants, such as polymorphism, the presence in the nest of workers of different shapes and sizes, each suited to a particular task. Other elements then considered to have primary influence upon an ant`s career were its age-it might change tasks as it got older-and its genetics. However, subsequent ant researchers have focused on external prompts for behavior. In advocating this approach, Deborah Gordon cites experiments in which intervention in a colony`s makeup perturbed worker activity. By removing workers or otherwise altering the nest conditions, researchers were able to change the tasks performed by individual workers.

It can be inferred from the passage that Gordon and earlier researchers would agree with which of the following statements about worker ants?

正确答案: C 耗时:
该题平均耗时:1分13秒 ,平均正确率:38 %,难度系数:4 。 该题由网友admin提供。更多GRE题目请 点击上传

做题笔记

    暂无做题笔记

网友解析

我有更好的解析
  • 当前版本由 Kokooo 更新于2019-04-09 17:34:27 感谢由 Kokooo 对此题目的解答所做出的贡献。

    文中最后一句提到 By removing workers or otherwise altering the nest conditions, researchers were able to change the tasks performed by individual workers.研究人员可以改变worker的工作,所以C选项没有问题。A和B选项在文中均没有提到。

题目讨论 (如果对题目有任何的疑惑,欢迎在这里提出来,大家会帮你解答的哦~)

178369zsuf

要找到Gordon 和 之前 researchers 的 观点的相同之处。 a是gordon的观点, b是之前researchers的观点,只有c是双方都同意which is workers的 task会改变
0 0 回复
2022-08-07 11:06:58

784156kpvae

可能改变巢穴的条件并不意味着会扰乱巢穴本身?因为改变本身有好有坏,扰乱一定就是负向的?
0 0 回复
2021-10-22 15:00:31

611935es

影响因素有:condition是外部条件,removing workers disruption: when there is a disruption of an event, system or a process is prevented from continuing or operating in a normal way
0 0 回复
2021-10-06 10:54:07

998355yfpj

altering the nest conditions某种程度上感觉就等于disruption of the nests, 所以个人认为A还是可以入选的呀?
0 0 回复
2021-06-16 19:03:43
  • 295637llbco 回复 295637llbco

    我也觉得

    0 0 回复
    2021-08-02 17:08:26
  • 784156kpvae 回复 784156kpvae

    因为要推断earlier,他们那时候还不知道外部干扰的作用。

    0 0 回复
    2021-10-14 19:59:49
  • 165447zmlu 回复 165447zmlu

    你这个是乱解释。earlier reseacher 和gordan的发现本就是在不同时期

    0 0 回复
    2021-10-19 15:30:05

Lip101

or otherwise altering the nest conditions,虽然表明了改变蚁巢的环境可以影响, 不过这个改变是拿出或加入某个单位,新的群体会重新分配,所以不选A,因为A没有加入或取出。(就像数列中只有新加入或减少某个数,平均数才会发生改变)
0 0 回复
2020-11-20 15:55:28
最新题目讨论
近期活动

雷哥网GRE微信

微信公众号:greonline
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消
GRE培训

高效冲分,预见你想象的目标分!

免责声明 雷哥网GRE(gre.viplgw.cn),GRE培训|GRE考试|GRE在线课程|GRE网课|GRE机经经典题_雷哥网GRE培训官网。本网站提供的OG&150经典题内容,其版权均为ETS所有,Please reference the OG。本网站中所提供的magoosh、Kaplan、princeton、NO、CQ、CHP、猴哥等题目内容来源互联网网友,仅供学习者交流免费使用。

本网站所提供的知识库内容,部分来源于雷哥网GRE整理发布,版权归gre.viplgw.cn所有,部分来源于互联网,版权归原作者所有,本网站内容仅供学习者交流免费使用。

1.使用雷哥网GRE的时间?

刚刚使用 一周之前 半个月前 一个月前 我是老用户

2.通过何种渠道了解到雷哥网GRE?

浏览器搜索 公众号/小红书/知乎/微博等平台 朋友推荐 资讯/题目等链接 其他

3.使用雷哥GRE的用途?(可多选)

其他

4.使用雷哥网GRE曾遇到的问题?(可多选)

其他

5.你对雷哥网GRE的优化建议(可多选)

其他

6.向朋友推荐雷哥网GRE的可能性?

不会

不一定

可能

很可能

一定

提交